Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Waldenbuch, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3716
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 16:15
Rieth + Klettner GmbH
Adresa Bahnhofstr. 18, 71111 Waldenbuch
Emaili Rieth + Klettner GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Edukim i jashtëzakonshëm si zdrukthëtar
  • fleksibil dhe i lëvizshëm
  • qasje e orientuar ndaj klientëve
  • besueshmëri dhe elasticitet
  • i aftë për punë ekipore
  • posedimi i patent shoferit, kategoria B është avantazh.
Eksperiencat
  • Detyra interesante dhe të larmishme pune.
  • Pagë me nivel mbi mesatare, kosto të lira, dhe mundësi për zhvillim personal e profesional.
  • Nëse është e nevojshme mund të asistojmë në akomodim.
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 884 herë