Kopshtar/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mynih, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #10191
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 18:30
Riechers Pflanzen-Welt
Adresa Mynih
Emaili Riechers Pflanzen-Welt Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Rregullim i shtratit të kopshtit,bimëve
  • Pastrim i kontinjerëve të kopshtit
  • Dekorim i thjeshtë i kopshtit
Eksperiencat
  • Të jetë person pozitiv
  • I përshtatshëm për punë në ekip
  • Të ketë interes për punën në kopsht
  • Të jetë kreativ
Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 418 herë

#Marketing