Sherbimi Postar\Posta

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt am Main, Germany, Gjermani
Data e skadimit 10 Feb 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Telekomunikacion
ID e punës #4128
Data e publikimit 26 Dec 2018 - 14:45
Rhenus Mailroom Services GmbH
Adresa Schmickstraße 14, 60314 Frankfurt am Main, Germany
Emaili Rhenus Mailroom Services GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përveç kësaj, ju komunikoni mirë me punonjësit e klientëve tanë me telefon, e-mail dhe personalisht në gjermanisht
  • E fundit por jo më pak e rëndësishme, integrohuni lehtësisht në ekip dhe na ndihmoni për të përmirësuar shërbimin tone.
Eksperiencat
  • Ju jeni një specialist në shërbimet e korrierit,apo postës ose në mënyrë të ngjashme të kualifikuar mirë
  • Idealisht, ju keni fituar tashmë një eksperiencë profesionale në të cilën keni provuar besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë tuaj
  • Gjermanishtja e mirë, një patentë shoferi i klasës B, një pamje e pastër dhe sjellje të mirë plotësojnë profilin tuaj
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 313 herë

#Marketing