Asfaltues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stockholm, Suedi
Data e skadimit 10 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10463
Data e publikimit 8 May 2020 - 09:54
RETT Bemanning
Adresa Drammen , Norvegji
Emaili RETT Bemanning Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.rettbemanning.no
Rrjetet
Përshkrimi

Punëtor për shtrimin e asfaltit Për impementimin e projektit tonë ne po kërkojmë një ekip prej 6 punonjësish për shtrimin e asfaltit.

Eksperiencat
  • Përvojë në ndërtimtari/asfaltim
  • Njohja e gjuhës angleze apo norvegjeze
  • Sjellje e mirë dhe kapacitet të kënaqshëm për punë
  • Aftësi në përdorimin e pajisjeve të dorës
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 143 herë

#Marketing