Specialist i Mbledhjes se te Dhenave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 22 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #7294
Data e publikimit 9 Jul 2019 - 14:00
Retail Zoom Market Research sh.p.k
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
  • RetailZoom eshte nje kompani nderkombetare qe fokusohet ne dhenien e informacioneve, zgjidhjeve te biznesit, dhe mundesive tregtare per prodhuesit dhe per pikat e shitjes me pakice. 
  • Ne ofrojme zgjidhje qe lidhen me tregtine me pakice, qe nga analiza e shitjeve, shperndarja, dhe shperndarja sipas markave dhe pjesa e tregut per te vleresuar dhe provomovuar çmimin dhe strategjite dhe per te kuptuar sjelljen konsumatore. 
  • Retail Zoom Market Research, kompani nderkombetare marketingu tashme prezent edhe ne Shqiperi, ne kuader te zgjerimit te aktivitet te saj ka hapur pozicionet e meposhtme

 

 

Specialist i Mbledhjes se te Dhenave

 

Specilisti i mbledhjes se te dhenave ne fushen e tregtimit me pakicë ka si përgjegjësi kryesore mbledhjen e informacionit, duke u bazuar ne trajnimin e ofruar nga kompania dhe elementeve të nevojshme që lejojnë kryerjen e një pune me cilësore sipas parametrave të kërkuara. 

Specialistit te mbledhjes se te dhenave do t'i jepet një pajisje elektronike, e cila do të përfshijë informacion mbi produktet dhe karakteristikat e tij, si: sasitë, çmimet, aktiviteti promovues, ndër të tjera; puna do te kryhet duke vizituar lloje të ndryshme të dyqaneve tregtare që aktualisht bashkëpunojnë me ne, si: kafeteritë, restorantet, supermarketet etj, të vendosura në të gjithë qytetin dhe fshatrat përreth, në raste te anullimit, specilaisti i mbledhjes se te dhenave do te duhet të gjejë një dyqan tjetër me të njëjtat kritere për të bashkëpunuar me shitësin për të  grumbulluar informacionin e kërkuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Krijoje nje protofol me biznese: supermarketeve, dyqaneve ushqimore apo kioska ne zonen perkatese

•Marrja e te dhenave nga keto pika shitje ne baze mujore

•Krijoje dhe mbaje maredhenieve profesionale me shitesit 

Eksperiencat

•Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi

•Inisiative dhe punoje i pavarur, 

•Praktik dhe i qarte ne komunikim.

•Kembengules

 

Shënime
Dergoni CV tuaj ne adresen email: [email protected] 

#Marketing