Ndihmës Kuzhinier, Kamarier, Shankist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 10 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6897
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 14:00
Restaurant Iliri
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Restaurant Iliri, me lokacion ne Arbëri shpall konkurs për këto vende pune:

 1. Ndihmës Kuzhinier
 2. Kamarier
 3. Shankist
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyrat dhe përgjegjësitë  për pozitën Ndihmës Kuzhinier

 • Të ketë njohuri dhe përvojë pune për përgaditjen e ushqimeve të ndryshme
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
 • I përgjigjet kërkesave të kuzhinierit dhe e asiston gjatë orarit të punës

Detyrat dhe përgjegjësit për pozitën Kamarier

 • Të jetë I sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët
 • Të ketë përvojë pune si kamarier
 • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Shankist

 • Të ketë përvojë pune si shankist
 • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpermendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit  049-840-300

#Marketing