Menaxher Restauranti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #7033
Data e publikimit 15 Jul 2019 - 18:00
Restaurant Das Pfeffer
Adresa Christinenstraße 18/19, 10119 Berlin, Germany
Emaili Restaurant Das Pfeffer Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Merreni me rekrutimin, trajnimin, zhvillimin, menaxhimin e kohës dhe planifikimin e rojeve.
  • Përgatitjen  e rutinave dhe zhvillimin e ofrimit të shërbimit të departamentit.
  • Buxheti dhe përgjegjësia e fitimit.
  • Bashkëpunim i ngushtë me kuzhinë.
Eksperiencat
  • Njohes i gjuhes norvegjeze dhe angleze ne te folur dhe ne shkrim.
  • Kapacitet të madh pune dhe dëshirë te zjarrtë për të arritur rezultate të mira
  • Pasion për të shërbyer ushqim dhe pije
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 303 herë

#Marketing