Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Thunder Bay, ON, Kanada
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #9515
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 10:15
Reliance Home Comfort
Adresa 1112 Russell St, Thunder Bay, ON P7B 5N2, Canada
Emaili Reliance Home Comfort Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përfaqësoni besimin në një mënyrë profesionale, të sjellshme dhe të orientuar drejt shërbimit ndaj klientit në çdo telefonatë.
  • Diagnostifikimi i problemit në vend, vlerësimi i saktë i kostove të riparimit, rregullimi i duhur për herë të parë dhe komunikimi i vazhdueshëm i vlerës së shtuar me pronarin e shtëpisë.
  • Instaloni, mirëmbani dhe riparoni të gjitha llojet e sistemeve të tubacioneve, ndeshjeve dhe pajisjeve të tjera të përdorura për shpërndarjen, furnizimin ose asgjësimin e ujit ose ujërave të zeza; përfshirë sistemet e pajisjeve dhe ndërtesat e banimit.
  • Gjeni dhe shënoni pozicionet për lidhjet e tubave, vrimat e kalimit dhe ndeshjeve në mure dhe dysheme.
Eksperiencat
  • Duhet të jetë një nxënës i Regjistruar i Hidraulikëve.
  • Teknik gazi me license "3" ose me te larte (preferohet).
  • Duhet të ketë licencën e shoferit me abstrakt të shoferëve të pastër.
  • Duhet të jetë i aftë fizikisht të kryejë të gjithë punën e kërkuar për këtë pozicion.
  • Aftësi të shkëlqyera verbale dhe komunikuese.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 180 herë