Barist/Kamarier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Edmonton, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4467
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 10:00
Red Lobster Canada Inc Jobs
Adresa Calgary
Emaili Red Lobster Canada Inc Jobs Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Restoranti Seafood në US është hapur më 1968, duke u bërë një emër i njohur, brend i njohur dhe me famë.

Ne sherbejme peshqi te llojit te pare. Jemi udheheqes global ne industrine e ushqimeve te detit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Dëshironi të krijoni pije tërheqëse të frymëzuara nga deti? Si Barist në Red Lobster, ju do të ndihmoni të ftuarit tanë të festojnë duke përgatitur pije të Red Lobster, në një atmosferë argëtuese dhe miqësore. Përgjegjësitë do të përfshijnë përcjelljen e recetave, mbajtjen e specifikave dhe standardeve të kompanisë dhe mbajtjen e barit të pajisur dhe të pastër.

Eksperiencat
  • Aftësi për t’u profesionalizuar dhe të certifikohet
  • Të kryejë punë të ndryshme, të jetë komunikues dhe të jetë i vëmendshëm në detaje
  • Të jetë mbi moshën 18 vjet
  • Të jetë i aftë fzikisht dhe të punojë nën presion.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 206 herë

#Marketing