Mjeshtër i pajisjeve dhe aparaturave – në fushën e celikut inox

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Cholgrabe 6 CH-5306 Tegerfelden, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Kujdesshmëri Mbështetje teknike Menaxhim i kohës Mirëmbajtje Organizativ Përgjegjshmëri Shfaqja e ideve
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4171
Data e publikimit 12 Jan 2019 - 10:00
REBURG SOLUTION GmbH
Adresa Personalabteilung Cholgrabe 6 CH-5306 Tegerfelden
Emaili REBURG SOLUTION GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Me vullnetin e fortë të secilit punonjës për të dhënë më të mirën çdo ditë, ne vendosim standarde të reja në kompaninë tonë me punë me cilësi të lartë, orientim ndaj konsumatorëve, ide inovative dhe moment të reja.

  • A jeni i interesuar të na përkrahni?
  • A jeni të kënaqur me zanatin tuaj në përpunimin e celikut inox?
  • Dëshirojnë të punojnë për industrinë ushqimore, farmaceutike ose kimike
  • A jeni fleksibël??

Atëherë tek ne do jeni në vendin e duhur! Tek ne një ekip i vogël dhe i kualifikuar i punonjësve po pret për ju.

Ne po kërkojmë:

  • Instalues tubash me Inspektim Saldimi TIG
  • Saldues për tubacione prej çeliku inox nga DN 15 në DN 200
  • Prodhuesi të impianteve dhe pajisjeve në sektorin e çelik inox

Shpresojmë që të marrim aplikacionin tuaj!

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 308 herë

#Marketing