Punonjës në sektorin e shitjeve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Punë ekipore
Kategoria Shitje
ID e punës #4480
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 14:00
real,- Digital Services GmbH
Adresa Habsburgerring 2, 50674 Köln, Germany
Emaili real,- Digital Services GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijimi i klientëve të rinj në industrinë e hotelierisë dhe gastronomis
  • Shitja e produkteve dhe shërbimeve tona
  • Ofrimi i mbështetjes ndaj klientëve tanë sa i përket produkteve tona
  • Shitja e produkteve tona në evenimente promovuese
Eksperiencat
  • Idealisht disa vite përvojë pune në sektorin e hotelierisë dhe gastronomisë
  • Trajnim profesional
  • Kënaqësi në shitje dhe ofrim të shërbimeve ndaj klientëve tanë
  • Qëndrim bindës
  • Komunikativ, i hapur dhe një personalitet dinamik.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 145 herë

#Marketing