Recepsionist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Malmo, Suedi
Data e skadimit 19 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #3042
Data e publikimit 30 Nov 2018 - 08:37
RANDSTAD
Adresa Frankfurt am Main , Gjermani
Emaili RANDSTAD Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.randstad.gr
Rrjetet
Përshkrimi

Ju do jeni recepsionist dhe punëtor zyre në të njejtën kohë duke ushtruar aktivitete të ndryshme, si të përgjigjeni në thirrjet telefonike, t’i regjistroni dhe përshëndetni vizitorët, të kontaktoni furnizuesit potencial, pastruesit dhe punonjësit tjerë të hotelit.

Eksperiencat

Ne do dëshironim një individ që së paku e ka të përfunduar shkollën e mesme dhe të jetë pozitiv. Ndonjë nivel universitar në adminstrim do të ishte avantazh. Kërkesë e veçantë është që të keni përvojë paraprake punë në fushën e njejtë. Kërkohet njohja e paketës MS OFFICE.

Kjo ofertë ka 25 aplikues dhe është shikuar 1,069 herë

#Marketing