Java Inxhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Burnaby BC, Kanadë
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Bashkpunues
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #5031
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 14:30
RANDSTAD
Adresa Frankfurt am Main , Gjermani
Emaili RANDSTAD Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.randstad.gr
Rrjetet
Përshkrimi

Jemi duke kërkuar për inxhinier ne Java për tu bashkuar me ekipin tonë.

Eksperiencat
  • Java/J2EE
  • Spring
  • Hibernate
  • Tomcat
  • Relational Databases
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 103 herë

#Marketing