Asistent Ligjor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Toronto, Kanada
Data e skadimit 26 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #9784
Data e publikimit 26 Nov 2019 - 11:00
RANDSTAD
Adresa Frankfurt am Main , Gjermani
Emaili RANDSTAD Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.randstad.gr
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Punonjës i avokatit, diplomë paralegal ose sekretar ligjor i diplomuar
• Duhet të ketë të paktën 3 vjet përvojë në proceset gjyqësore civile ose tregtare
• Përvojë me neglizhencë profesionale të financave
• Sjellje profesionale • vëmendje e madhe ndaj detajeve • pronësia mbi skedarët / gabimet • ofron shërbim të shkëlqyeshëm të klientit • qëndrim fleksibël dhe një gatishmëri për të mësuar gjëra të reja • lojtar i fortë i ekipit, por edhe një kontribues i shkëlqyeshëm individual 

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 467 herë