Farmacist/e Berat

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni BERAT, Shqipëri
Data e skadimit 5 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Saktësi
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #9523
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 14:00
Qendra Spitalore AKS
Adresa Rruga Antipatrea, Berat
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Qendra Spitalore AKS- Berat, qe prej vitit 2011, eshte e vetmja qender diagnostikuese multidisiplinare dhe ofruese e sherbimeve mjekesore me aparatura e pajisje te standardeve europiane dhe me nje staf te dedikuar profesionistesh.

Nese deshironi te beheni pjese e stafit tone, ne kerkojme te punesojme Farmacist/e.

 

Personat e interesuar, luten te dergojne CV e tyre me e-mail ne adresen e emailit: [email protected]

#Marketing