Tetë hapa se si të fitojmë një vend pune në Bruksel

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni brussels, Belgjikë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7702
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:10
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Si qendër e prezencës së institucioneve të BE dhe një sërë organizatash ndërkombëtare, Brukseli është një vend atraktiv për punë. Institucionet ndërkombëtare jo vetëm që janë efikase, por ato poashtu janë të lidhura ngushtë njëra me tjetrën. Punësimi në Bruksel do iu hapë dyert në mbarë botën.

Ndërsa punësimi në Bruksel është një mundësi e jashtëzakonshme, ju mund të ndjeheni të parehatshëm varësisht se cfarë shtetësie keni. Me kulturën e lartë biznesore, dhe patatinat franceze, Brukseli shpesh etiketohet si një vend i amerikanizuar.

Brukseli qysh pas Luftës së Dytë Botërore ka qenë model i rindërtimit të ekonomive Europiane sipas sistemit amerikan.

Suksesi i Brukselit shihet qartë cdokund edhe me prezencën e statujës së Atomiumit. Nëse dëshironi të punoni në Belgjikë, ndiqni këto hapa:

  1. Aplikoni për vizë pune
  2. Keni në konsideratë industrinë ku bën pjesë profesioni juaj
  3. Kërkoni për punë, për folës të gjuhës angleze
  4. Aplikoni për punë, online apo përmes agjensioneve rekrutuese
  5. Krijoni një Cv profesionale
  6. Përgatituni për intervistën e punës
  7. Krijoni një plan të shkurtër
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 123 herë

#Marketing