Suedia ka nevojë për punonjës. Paga është 2,700€

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni SE, Suedi
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4150
Data e publikimit 29 Dec 2018 - 00:50
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Saherë flitet për Skandinavinë nënkuptohet fillimisht Suedia. Ky vend që është vend i ëndrrave të shumë personave. Ka individë të shumtë në botë që ëndërrojnë të punojnë dhe jetojnë në Suedi.

Suedi njihet si vend me ekonomi të qëndrushme, me arsimim të një cilësie të lartë dhe me bukuri të shumta natyrore. Kultura dhe standardi u popullatës janë object diskutimi në cdo debat mbi kulturën dhe diversitetin kulturor.

Suedia me ekonominë e saj të qëndrueshme ka një numër të ulët të papunësisë. Shumica e popullsisë vendase janë të moshës së mesme dhe moshës së shtyer. Nevoja për burime njërëzore është pothuaj e njejtë nëse bëjmë një krahasim me Zvicrën dhe Norvegjinë.

Ekzistojnë disa fusha specifike në të cilat Suedia ka nevojë të rekrutojë individë nga vendet e treta, si:

  • Infermier/e
  • Mjekë/e
  • Zhvillues të sistemeve
  • Kuzhinier/e
  • Mësues/e

 

Nevojat për profesionistë të këtyre fushave janë të shumta ndërkaq, nevoja pritet të rritet edhe më shumë në 5-10 vitet e fundit. Kjo për shkak të mortalitetit të popullsisë së shtyer. Për profesionet si kuzhinier, infermier, zhvillues sistemesh, kamarierë, recepsionistë Suedia ofron një pagë prej 2,700€ në muaj, dhe benificione të tjera që lindin nga vetë pakoja e kompenzimit.

Kjo ofertë ka 43 aplikues dhe është shikuar 7,249 herë