Si të migroni në Kanada si punëtor i kualifikuar?

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanada
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7724
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 19:02
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Programi Federal i Punëtorëve të Kualifikuar (FSË) është i projektuar për personat që migrojnë në Kanada, bazuar në aftësitë e tyre profesionale.

Për të qenë i parakualifikuar për këtë program ju duhet të:

  • Keni një ofertë valide pune
  • Të jeni i aftë të punoni
  • Të keni mjete të mjaftueshme financiare për të mbështetur qëndrimin tuaj

Si migrant ju duhet të keni së paku 1 vit përvojë pune në profesionin tuaj dhe të keni aftësi të mira komunikimi në gjuhën angleze dhe/ose frënge.

Përvoja juaj paraprake e punës duhet të jetë me orar të plotë. Orari i plotë nënkupton së paku 30 orë në javë.

Sistemi i poenave në Kanada funksionon ndryshe prej shteteve të tjera. Për të aplikuar në programin FSË ju duhet të keni së paku 67 poena. Poenat llogariten:

  • Në bazë të edukimit tuaj
  • Njohurive gjuhësore
  • Përvojës së punës
  • Moshës
  • Ofertës së punës në Kanada
  • Përshtatshmërisë suaj
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 943 herë

#Marketing