Si të kërkoni punë në Norvegji?

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni NO, Norvegji
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7716
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:55
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Nëse po e pyesni veten se si do filloni kërkimin e një vendi punë për në Norvegji ky mund të jetë artikull i dobishëm për ju. Ju shpesh e pyesni veten se ku mund të filloj? Ku mund të gjej vende punë?

Shumica e vendeve të punës në Norvegji  mund të gjenden online. Pothuajse të gjitha vendet e postuara të punës janë të postuara në bazën e të dhënave të NAV JOB. Edhe pse shumica e vendeve të punës janë të postuara në gjuhën norvegjeze ju mund të gjeni edhe shumë vende pune në gjuhën angleze duke bërë një kërkim të tillë specifik.

Kur punoni në Norvegji automatikisht bëheni pjesë e Skemës së Sigurimit Kombëtar që nga dita e parë e punës. Përjashtim këtu bëhet për punonjësit që janë të punësuar me kohë të pjesshme, apo me punësim të përhershëm.

Se çfarë përfitimesh do kërkoni sipas Skemës së Sigurimit Kombëtar varet nga ajo se çfarë anëtarësimi keni, nëse jeni të mbuluar edhe nga sigurimi social. Duhet të keni parasysh se disa raste kërkojnë që ju të jeni një kohë anëtar i Skemës së Sigurimit Kombëtar.

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 2,475 herë