Si të gjejmë një vend pune në Francë si i huaj

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FR, Francë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7714
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:51
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Franca është e vendosur në Europë. Gjuha zyrtare është ajo Frënge.

Më poshtë është një përzgjedhje e burimeve për të gjetur një vend pune si i huaj.

Në faqet e poshtëshënuara ju do fitoni rreth 0,5%-1,00% përgjigje (nga njerëzit që do iu përgjigjen juve në lidhje me CV tuaj). Megjithatë inkurajoheni që të aplikoni në këto faqe pasiqë asnjëherë nuk i dihet se cfarë lidhje mund të krijoni apo cfarë iu pret.

Ofertat e punës për mësim të gjuhës angleze janë shumë mundësi e mirë në Francë. Hulumtoni ofertat e punës online për këto pozita pune.

 

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 62 herë

#Marketing