Si t’a gjeni një punë në Vienë: Tetë hapa

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni AUT, Austri
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7708
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:34
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

I votuar si qyteti më i mirë për të jetuar për tetë herë radhazi, Viena është një vend i preferuar i austriakëve dhe vizitorëve. Këtu mund të gjeni një atmosferë kozmopolitane, kulturë vibrantë, dhe një histori të bujshme ku pagat mesatare janë në nivelin mesatar të BE. Kush nuk do të dëshironte të jetontë këtu?

Nëse mendoni të jetoni në Vienë me siguri mendoni për punën që do bëni këtu. Sigurisht se ju duhet të supozoni një pagë e cila do iu ndihmonte t’i mbuloni shpenzimet tuaja këtu. Viena ka një ekonomi të shëndoshë, me një fokus në sektorin e shërbimeve dhe në profesionet si IT dhe industrinë e turizmit. Me siguri se këtu do jetë një punë e disponueshme për ju.

Ja tetë hapa që duhet të ndiqni për të fituar një vend pune në Vienë:

  1. Sigurohuni se keni të drejtë të punoni në Vienë (hulumtoni se a e keni një profesion që ka mungesë të fuqisë punëtore në Vienë)
  2. Konsideroni llojin e vendit të disponueshëm të punës
  3. Hulumtoni për një vend pune online
  4. Gjeni një agjension rekrutimi që t’iu asistojë në këtë process
  5. Bëni hulumtime më të detajuara përmes kontakteve tuaja
  6. Bëni gati Cv tuaj
  7. Qëndroni të gatshëm për intervistën tuaj
  8. Bëhuni gati të zhvendoseni
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 769 herë

#Marketing