SHBA ndryshon rregullat e migrimit. Kërkohen individë të kualifikuar që flasin gjuhën angleze

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni USA, SHBA
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7718
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 18:46
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Mjaft me klasën e lirë të punëtorëve, është koha që të migrojnë persona që vërtetë janë ekspertë të lëmive të ndryshme dhe të integrohen në Amerikë.

Administrata e Presidentit Trump tashmë ka vendosur rregulla të reja mbi migrimin.

Ndonëse aktualisht në SHBA është limituar migrimi nga pjesa jugore e vendit, migrantët nga kontinentet tjera mirëpriten, mirëpo vetëm personat e kualifikuar dhe ata që e njohin gjuhën angleze.

Administrata e Presidenti Trump vecanërisht inkurajon mjekët dhe inxhinierët që të aplikojnë për megrim në këtë vend.

“Ne kërkojmë profesionistë, mirëpo profesionistë të fushave profesionale, ky është qëllimi i këtij plani” – u deklarua administrate e Trump.

Tashmë SHBA kërkojnë mjekë, infermirë/e, inxhinierë dhe profesionistë të IT.

“Ne e shohim migrimin si dicka shumë konkurruese, prandaj jemi të angazhuar të krijojmë një system në tërheqjen e individëve të profesionalizuar në fusha të caktuara” – tha një zyrtar e i administratës së Trump.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 60 herë

#Marketing