Rrobaqepëse

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Angli, Itali, Gjermani, Evropë
Data e skadimit 7 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3249
Data e publikimit 18 Oct 2018 - 14:32
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Në Europën Perëndimore profesioni i rrobaqepësit ka kërkesë të madhe. Mirëpo kërkesa për rrobaqepës nuk shtrihet në kompanitë e vogla lokale sikurse tek ne. Kjo kërkesë është e madhe në sferën e prodhimtarisë.

Një ndër vendet me kërkesë të lartë në këtë fushë paraqitet Anglia, Italia dhe Gjermania. Sigurisht kjo e fundit dominon në këtë kontekst me brendet e saj të njohur.

Profesioni i rrobaqepësit konsiderohet si një profesion fisnik dhe gëzon reputacion të madh në Evropën Perëndimore, dhe Mbrerërinë e Bashkuar. Mirëpo cilat janë mundësitë e shteteve të treta që të punësohen në vendet e Evropës Perëndimore në këtë fushë.

Ekzistojnë qindra punëdhënës që do punësonin një kandidat profesional. Një kandidat që ka përvojë dhe njohuri në këtë fushë. Një kandidat më aftësi shembullore.

Si duket profili profesional i një rrobaqepësi në Europë?

Zakonisht profili i përgjithshëm që kërkohet për rrobaqepësit është si vijon:

 1. Së paku 3-5 vite përvojë pune si rrobaqepës
 2. Njohuri në makinat industriale të qepjes si dhe aftësi në qepjen e lirë
 3. Përvojë në qepjen e rrobave të femrave dhe meshkujve
 4. Njohuri në teknikat e qepjes
 5. Aftësi të punoni në një mjedis dinamik pune
 6. I besueshëm në mënyrë që të sigurohet që aktivitetet ditore përmbushen plotësisht
 7. I organizuar, i motivuar dhe entuziast
 8. Të jetë fleksibil në orarin e punës.

 

Këto janë disa nga kushtet e përgjithshme të punëdhënësve për kandidatët në fushën e rrobaqepësisë. Në vijim do shpalosim disa prej aktiviteteve të përgjithshme ditore në mënyrë që të keni të dhëna se cfarë punë do duhej të performonit.

 1. Të kuptoni dhe zbatoni specifikimet në lidhje me qepjen dhe të zbatoni teknikat e ndryshme të qepjes
 2. Punë cilësi dhe profesionale për të siguruar një qepje të jashtëzakonshme
 3. Prerja, qepja (qepja me makinë dhe qepja me dorë të lirë) për të siguruar performim të përsosur në këtë fushë
 4. Performimi i aktiviteve të punës fillimisht në rrobat e meshkujve me raste dhe të femrave
Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 12,391 herë

#Marketing