Rritet numri i migrantëve në rrugët e Parisit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Paris, Francë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7699
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:02
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Sipas organizatës France Terre d’asile më shumë se 2,000 migrantë janë duke fjetur në rrugët e Parisit dhe në kampe të azilkërkuesve. Ky numër po shkon duke u ngritur, paralajmaëron kjo organizatë.

Nga vjeshta e vitit 2019, parashihet nje fluks i ri i migrantëve që do thellojë më shumë krizën e migrimit në Francë. Qeveria hartoi një plan vitin e kaluar për të pastruar rrugët nga tendat e migrantëve, mirëpo situate e tillë si duket do përsëritet sërish.

Fta deklaron se sipas hulumtimeve të saj vetëm në rrugët e Parisit nëse migrimi vazhdon në këto përmasa do kemi rreth 1,789 migrantë në vjeshtë dhe rreth 2,039 në Janar të vitit 2019. Në vitin 2020 parashihet që rrugët e Parisit të mbushen me rreth 4,000 migrantë.

FTA thotë se shumica e migrantëve në rrugë janë meshkuj për shkak se në qendra akomodimi janë duke u vendosur kryesisht fëmijët dhe femrat.

Migrantët e regjistruar në qendra migrimi tashmë kanë kërkesa të miratuara që nënkupon se së shpejti ata do vendosen në vendet ku edhe janë përcaktuar. Ndërkohë që migrantët nëpër rrugët e Francës paraqesin një situatë zhgënjyese Qeveria synon që të lehtësojë dhe shkurtojë procedurat e aprovimit të migrimit dhe integrimin e migrantëve në tregun e punës.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 182 herë

#Marketing