Punëtore në administratë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prizren, Kosovë
Data e skadimit 30 Jun 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #3585
Data e publikimit 11 Jun 2018 - 00:00
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Me rastin e hapjes së zyrës së re në Prizren, Punsohu.eu hap konkurs pune.

 

Pozita: Punëtore në administratë

Eksperiencat
  • Të këte njohuri në fushën përkatëse.
  • Të jetë nga Regjioni i Prizrenit
  • Të jetë kreative dhe të ketë aftësi komunikuese.
  • Të jetë e aftë të punojë në grup dhe punë individuale.
  • Te jetë e gatshme të punoj edhe jashtë orarit.

 

Dërgo CV-në në e-mail: [email protected]

Kontakto në viber: +383 49 13 13 33

 

#Marketing