Punë sezonale në Gjermani në pemëtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #2987
Data e publikimit 12 Feb 2018 - 20:37
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Aplikantët të cilët kanë synim të punojnë në Gjermani si punonjë sezonal në pemëtari mund të përfitojnë nga disa oferta të shumta. Shumë ferma gjermane kanë nevojë të punësojnë migrantë, shtetas të vendeve të treta, fermerë të kualifikuar, persona që kërkojnë përvojë në agrikulturë, dhe profesionistë të tjerë në këtë fushë.

Puna nëpër ferma varion nga lokacioni në lokacion në Gjermani. Varësisht prej fermës prodhohen fruta dhe perime të ndryshme. Gjermania ofron një numër të madh të punëve nëpër ferma. Mësoni më shumë rreth punësimit në fermat Gjermane.

Gjermania si një vend i pasur prodhon një numër të madh të drithërave. Gjermania prodhon patate, grurë, si dhe fruta dhe perime sezonale. Gjermania prodhon edhe shumë produkte tjera bujqësore, megjithatë bujaqësia në Gjermani përbën vetëm 2% të produktit bruto. Fermat kërkojnë punonjës të rinj për të përmbushur vakumin e punësimit në këtë fushë.

Gjeni një vend punë në fermë me pagë që iu përshtatet nevojave tuaja. Kërkohët kryesisht punonjë sezonalë. Kontaktoni ndonjë fermë gjermane për të pyetur se në cfare pozitë mund të punoni.

Lista e fermave në vijim është thjesht një listë fermash dhe nuk nenkupton se patjeter janë të hapur për punësim. Thjesht është një asistencë nga ana jonë për t’iu vendosur kontakt me punëdhënës. Ju mund të kontaktoni këto ferma dhe të merrni të dhëna në lidhje me punësimin dhe nevojat e tyre për punonjës.

Appel-Happel

Marienborner Bergëeg 33, 55127 Mainz-Marienborn

06131 - 35905

Harvest Time: May - November

Main Crops: Straëberries, Nectarines, Cherries, Raspberries, Apples, Peaches, Plums, Seasonal Fruits

 

Beeren-Brodbeck

Handëerkstraße 19, 70565 Stuttgart-Möhringen

071178 00844

Harvest Time: May - November

Main Crops: Straëberries, Blackberries, Currants, Gooseberries, Seasonal Fruits

Kjo ofertë ka 45 aplikues dhe është shikuar 13,750 herë

#Marketing