Profesionet më të kërkuara në Zvicër dhe ato që paguhen më së miri!

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CH, Zvicër
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4146
Data e publikimit 29 Dec 2018 - 00:32
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Edhe pse shquhet me një ekonomi me reputacion ku pagat e punonjësve janë tërësisht të kënaqshme ekzistojnë disa profesione që janë më të favorshme se tjerat në Zvicër. Këto profesione janë:

  1. Trajnues i inxhinierisë civile (paga mesatare vjetore 250,000 fr). Përgjegjësitë: Trajnuesi i inxhinierisë civile është një person që ka ekspertizë në këtë fushë dhe këtë ekspertizë e ndaj me grupin ku ligjëron apo grupin e caktuar të punonjësve.
  2. Analist i riskut (paga mesatare vjetore 200,000 fr). Përgjegjësitë: Analisti i riskut analizon kërcënimet e mundshme që mund t’i adresohen aseteve të një kompania dhe burimeve të financimit.
  3. Menaxheri i kompenzimeve (270,000 fr). Përgjegjësitë: Menaxheri i kompenzimeve menaxhon pakot e kompenzimit të kompanisë duke zbatuar rregullat dhe standardet ligjore.
  4. Menaxher i programit (285,000 fr). Përgjegjësitë: Menaxheri i programit menaxhon aktivitetet e përditshme biznesore,të cilat i paraprijnë zbatimit të një program të përgjithshëm.
Kjo ofertë ka 22 aplikues dhe është shikuar 6,778 herë

#Marketing