“Parajsa e punëtorëve”, vendi ku për një orë punë paguhesh 51 euro

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EU, Evropë
Data e skadimit 17 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2854
Data e publikimit 28 Oct 2018 - 07:00
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Norvegjia meriton të quhet parajsa e punëtorëve pasi një orë punë paguhet plot 51.2 Euro.

Në Rumani, për të njëjtën punë marrin 5 euro, në Lituani 6.8 dhe 7.1 në Letoni, në Hungari dhe Poloni 7.5, respektivisht 8.6 euro.

Në Belgjikë fitohet për një orë 39.1 euro, në Luksemburg 36.2, në Suedi 37.4 euro dhe në Irlandë paguhet 30 euro në orë.

Punëtori në Gjermani merr pesë herë më shumë se punëtori në Kroaci, i cili fiton në 9.6 euro.

Kjo ofertë ka 26 aplikues dhe është shikuar 8,109 herë

#Marketing