Ofertë për punësim për sezonën e vitit 2019 për punë sezonale për studentë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Algjeri
Data e skadimit 1 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4068
Data e publikimit 15 Dec 2018 - 20:49
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Sikurse cdo vit edhe sivjet kompanitë Gjermane vazhdojnë me punësimin e studentëve nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. Për këtë vit kemi arritur të sigurojmë 101 vende të lira punë për studentët në disa pozita të caktuara pune.

  1. Depoist/e (15)
  2. Recepsionist/e (15)
  3. Kamarier/e (30)
  4. Shitës/e(15)
  5. Banakier/e (20)
  6. AU PAIR (4)

 

Studentët duhet të jenë studentë aktiv në ndonjërën prej institucioneve të arsimit të lartë. Ata duhet të jenë të regjistruar si studentë qoftë në nivelin master qoftë në nivelin bachelor. Preferohet që kandidatët të kenë:

  • Njohuri të gjuhës gjermane të nivelit B2
  • Përvojë paraprake në pozitën në të cilën aplikojnë
  • Posedimi i patent shoferit, kategoria B është avantazh

 

Afati për aplikim është deri më datën 01.02.2019. Studentët e interesuar për aplikim duhet të dorëzojnë dokumentacionin përkatës. Dokumentet që duhet të dorëzohen janë:

 

Krahas këtyre dokumenteve ju mund të dorëzoni dhe dokumente shtesë që vërtetojnë të dhënat e paraqitura në CV, vecanërisht ato mbi përvojën e punës, mbi trajnimet dhe edukimin joformal.

Të gjitha këto dokumente I dërgoni në e-mail: [email protected]

PUNSOHU.EU iu ofron asistim pa pagesë në të gjitha etapat e procesit të rekrutimit!

Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 3,664 herë

#Marketing