Oferta për punësim për student

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Tiranë, Kosovë
Data e skadimit 31 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #3756
Data e publikimit 1 Oct 2018 - 00:36
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Pozita:

  1. Punëtore në administratë,
  2. Telefenouese
  3. Menaxhere e marketingut

 

Kërkesat po shtohen vazhdimisht duke ndikuar edhe në rritjen e nevojës sonë për punonjës të rinj dhe të kualifikuar.

Ne jemi mjaft ambicioz dhe kërkojmë që ju t’a realizoni vizionin tuaj për një karrierë duke u mbështetur tek ne.

 

Eksperiencat
  • Te jetë studnete
  • Te ketë njohuri në fushën përkatëse.
  • Te jetë kreative dhe të ketë aftësi komunikuese.
  • Te jetë e afte te punoje në grup dhe punë individuale.
  • Te jetë e gatshme të punoj edhe jashtë orarit. 

#Marketing