Numër rekord në gjermani – kërkohen 100 mijë punëtorë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3574
Data e publikimit 30 May 2018 - 01:47
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Numri i vendeve të lira në Gjermani ka arritur në shifër rekorde. Janë kërkuar 1.2 milion punëtorë në tremujorin e fundit të vitit të kaluar, njoftoi Instituti për Hulumtime të Punësimit në Nuremberg.

“Në fund të vitit të kaluar në Gjermani, 1,183,000 vende pune ishin bosh, e cila është 128,000 vende pune më shumë se në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar dhe 83,000 më shumë se në tremujorin e kaluar”, ka thënë eksperti institutit, Alexander Kubis.

Sipas hulumtimit të Institutit për Hulumtime të Punësimit, i bërë në bashkëpunim me Agjencinë Federale të Punësimit, kërkesa më e madhe për punëtorë janë në sektorin e prodhimit dhe ndërtimit.

Kompanitë gjermane të ndërtimit aktualisht janë duke kërkuar rreth 100,000 punëtorë me profile të ndryshme.

Mungesa e ekspertëve, është regjistruar pothuajse në të gjitha sektorët, veçanërisht në ato teknike.

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 20 aplikues dhe është shikuar 4,451 herë

#Marketing