Njohës i gjuhës Gjermane ose Kroate

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 7 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #7160
Data e publikimit 2 Jul 2019 - 00:05
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Me qëllim të forcimit të ekipit tonë inxhinerik kërkojmë që të punësojmë kandidatë që janë njohës të gjuhës Gjermane, ose Kroate

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Promovimi i produketeve dhe shërbimeve tona përmes linjës telefonike
  • Shërbimi ndaj klientëve
  • I orientuar në detaje
Eksperiencat
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës gjermane ose kroate (në të folur)
  • I orientuar në detaje
  • Interes i dëshmuar, dhe njohuri e jashtëzakonshme në njërën prej këtyre gjuhëve
  • Aftësi të zhvillojë disa aktivitete të punës përnjëherësh
  • I aftë të punojë më afate dhe nën presion

 

Konkursi mbetet i hapur nga dt. 02.07.2019 deri me dt. 31.08.2019

Dërgoni CV-në tuaj, në email: [email protected]

 

 

Përshkrimi i shkurtër i biznesit “PUNSOHU.EU ”

PUNSOHU EU tashmë është e angazhuar në shumë projekte madhore të cilat kanë për qëllim implementimin e strategjive të reja të kompanisë.

Në kuadër të këtyre projekteve në planifikojmë që së shpejti të hapim Shkollën Gjermane dhe Qendrën e Thirrjeve e cila do funksionojë në Gjuhen Gjermane ose Kroate.

#Marketing