Njohës i Gjuhës Gjermane

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 31 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #4169
Data e publikimit 6 Jan 2019 - 20:51
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Me rastin e hapjes së zyrës së re dhe me zgjerimin e aktiviteteve tona kërkojmë persona profesionalë që t’i bashkangjiten stafit tonë në Prishtinë.

 

Njohës i Gjuhës Gjermane

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Performimi i përkthimeve Gjermanisht-Shqip dhe anasjelltas,
 • Përkthimi i dokumenteve,
 • Komunikimi në Gjuhën Gjermane me kompetencë dhe profesionalizëm të lartë, dhe
 • Performimi i aktiviteteve të tjera që e kërkon natyra e punës.
Eksperiencat

 

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi në Gjuhën Gjermane në të folur dhe në të shkruar,
 • Përvojë paraprake në përkthimin e dokumenteve nga Gjuha Shqipe në atë Gjermane dhe anasjelltas, dhe
 • Preferohet të jeni i diplomuar në Gjuhën dhe Letërsinë Gjermane

 

Cilësitë personale:

 

 • Efikas,
 • Qëndrim pozitiv,
 • I orientuar në rezultate,
 • I përpiktë,
 • Komunikativ,
 • Fleksibil dhe
 • I orientuar në arritjen e qëllimeve.

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën  [email protected]  .

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar  2019

#Marketing