Njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që po presin viza pune për në Gjermani

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 1 Mar 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10200
Data e publikimit 10 Jan 2020 - 21:12
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Për punëkërkuesit me kualifikim të pamjaftueshëm, ose kualifikim profesional që nuk njihet në Gjermani, vlejnë edhe më tej rregullat e deritanishme.

Kush mund të aplikojë për vizë? Çdo shtetas që nuk ka ndalim për në periudhën që aplikon për vizë dhe çdo person që ka kontratë pune, fletë regjistrimi në universitet, shkollë apo kurs gjuhe, apo për viza të tjera.

Nese keni nje date takimi dhe nuk keni nje kontrate apo dyshoni te kontrata qe keni se nuk eshte e rregullt, atehere aplikoni ktu:

https://www.punsohu.eu/sq/ankete/terminet-ne-ambasaden-gjermane

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 15,524 herë

#Marketing