Mundësi punësimi në Suedi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni SE, Suedi
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3565
Data e publikimit 30 May 2018 - 01:12
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Procesi i punësimit mund të jetë proces i lodhshëm dhe shpeshherë mund të jeni të raskapitur nga rutina e aplikimit. Mirëpo procesi i aplikimit për punë jashtë vendit mund të jetë edhe më i ndërlikuar se ç’mund të imagjinoni. Mirëpo ju jeni më fat sepse ekzistojne agjensione të cilat mund t’a procesojnë aplikacionin tuaj saktë dhe në mënyrë efikase. Pse kjo është në dobinë tuaj? Sepse agjensionet e tilla janë të specializuara dhe i njohin mirë procedurat e aplikimit.

Ne si kompani mund t’iu ofrojmë lehtësira në procesin e aplikimit të punës në vendet skandinave veçanërisht në Suedi. Krahas kësaj ne mund t’iu ofrojmë edhe kontratë pune në ndonjërën prej kompanive të cilat kanë ndonjë vend të shpallur pune në ndonjërën prej agjensioneve rekrutuese në këtë vend. Kohëzgjatja e këtyre kontratave të punës është 1-3 vjeçare.

Ju gjithashtu mund të jeni një klient i veçantë që keni një ofertë pune në Suedi, mirëpo për shkak të procedurave të komplikuara në ambasadë nuk jeni i sigurtë se do të mund t’a përfundoni me sukses aplikacionin. Në këtë rast ne iu ofrojmë kompletimin e dokumentacionit dhe iu ofrojmë mbështetje profesionale gjatë tërë procedurës së aplikimit për vizë, qoftë ajo turistike, bashkim familjar apo vizë pune.

Ne jemi të përkushtuar në efikasitet, përpikmëri, dhe shërbim ndaj jush. Suksesi juaj është suksesi ynë!

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 28 aplikues dhe është shikuar 22,416 herë

#Marketing