Migrimi i kualifikuar në Holandë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni NL, Netherlands
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7700
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:05
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Dëshironi të punoni si migrant i kualifikuar në Holandë? Për të bërë të mundur këtë ju duhet të keni leje pune, paraprakisht dhe një leje qëndrim. Cilat janë kushtet për këtë lejeqëndrim? Si funksionin procedura e aplikimit?

Në lidhje me këtë kushte të ndryshme vlejnë për persona që jetojnë brenda zonës së BE, dhe tjera për ata jashtë BE.

Meqënëse ky artikull u dedikohet shtetasve të ballkanit do fokusohemi në kushtet për shtetasit jashtë zonës së BE.

Kini parasysh nëse këto kushte u dedikohen juve:

  • Nuk keni shtetësi të BE
  • Jetoni jashtë Holandës
  • Jeni në marrëdhënie pune jashtë BE
  • Ju do transferoheni si ekspert në një kompani holandeze

Për t’u bërë e mundur zhvendosja juaj duhet të plotësohet disa kushte specifike:

  • Të keni një kontratë pune me një institucion hulumtimi në Holandë
  • Të keni një pagë optimale që përmbush nevojat tuaja
  • Paga që iu ofrohet i plotëson kushtet ligjore.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 171 herë

#Marketing