Menaxher Regjional

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 31 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #4170
Data e publikimit 6 Jan 2019 - 20:55
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Nga data:04.Mars,2019, Punsohu.eu, me zyra të reja në 10 qytete !

 

Në emër të një kompanie të suksesshme që operon në Kosovë dhe Shqipëri, në fushën e rekrutimit, Punsohu.eu po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: Menaxher Regjional

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Menaxhon linjën e zyrave brenda objektivit financiar që është caktuar. . Është përgjegjës për rritjen dhe zhvillimin e menaxherëve të zyrave, kryen kontrolla periodike të  zyrave per respektimin e te gjitha standardeve që nderlidhen me menaxhimin, imazhin, procesin e aplikimit, procedimit dhe menagjimin e lëndëve të klientëve që aplikojnë në zyrat regjionale.

Eksperiencat
 • Të hartoj dhe përcjell realizimin e planit të biznesit
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencialë
 • Të kujdeset për mbarëvajtjen e të gjitha proceseve ditore të punës, në koordinim me menaxherin e sektorit të koordinimit të degëve
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e zyres në nivel qëndrorë
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e efikasitetit të punëtorëve
 • Të përcjellë vazhdimisht gjendjen e ecurisë së procedimit të aplikacioneve për punesim në Europë
 • Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për “PUNSOHU.EU, të parapara nga menaxhmenti

 

Kriteret:

 • Përvojë relevante të punës minimum 2 vite në sektorin e shërbimeve
 • Diplomë universiteti në fushën relevante (ekonomi, financa, administrim biznesi ose fusha të ngjashme)
 • Të posedoj aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative
 • Të posedoj aftësi të mira komunikuese dhe të punës ekipore
 • Të posedoj njohuri të gjuhës angleze ose Gjermane.

 

Mirëpresim të gjithë kandidatet e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (letër shoqëruese dhe CV) në adresën  [email protected]  .

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

 

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar  2019

#Marketing