Menagjer i rrjeteve sociale

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 31 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #4167
Data e publikimit 6 Jan 2019 - 20:42
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 1. Të menaxhojë rrjetet sociale, e-mailet që për momentin janë fokusi i reklamimit të produkteve tona.
 2. Kandidati duhet të gjejë mënyra të tjera për marketingun e produkteve përvec rrjeteve sociale.
 3. Të kujdeset për website-in e agjensisë, aparencën, efektshmerinë, lehtesinë në perdorim.
 4. Të kujdeset dhe të forcojë imazhin e kompanisë.
 5. Menaxhimi I rrjeteve sociale të portalëve që kompania I ka në pronësi,
 6. Postimi I artikujve të perkthyer në dy blogjet e kompanisë,

Postimet e përditshme tek rrjetet sociale te kësaj kompanie

Eksperiencat
 • Të ketë eksperiancë në menaxhimin e rrjeteve sociale më përpara,
 • Të ketë njohuri mbi fushen e marketingut,
 • Të mund të përballoi presionin e punës dhe afatet e përcaktuara
 • Të jetë korrekt në ndjekjen e planit të punës,
 • Të ketë dëshirë për tu zhvilluar profesionalisht,
 • Të ketë njohuri te mira të gramatikës dhe drejtshkrimit në Shqip,
 • Të njof gjuhë të huaja, preferohet Anglisht ose Gjermanishtë.

 

Të interesuarit duhët të dërgojnë një e-mail me subjektin:Aplikim për pozicionin e punës “Social Media Manager” tek: [email protected]

 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 31 Janar  2019

#Marketing