Konstruktor

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ängelholm, Suedi
Data e skadimit 19 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #3439
Data e publikimit 31 Jul 2018 - 07:00
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë punonjës shtesë për departamentin tonë. Kërkojmë një dizanjues i cili është i aftë për dizajnimin e tavolinave të llojeve të ndryshme.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Puna bazohet në projekt dhe ju do jeni përgjegjës për planifikimin, skicimin, organizimin dhe implementimin e punëve konstruktuese në produktet përkatëse.

Ju do jeni pjesë e një projekti të pëbërë nga 15 persona dhe së bashku do angazhoheni në zhvillimin e procesit të projektimit.

Eksperiencat
  • Trajnim teknik në dizajnim
  • Njohje të rrjedhshme të dizajnimin digjital
  • Njohuri kalkuluese
  • Njohuritë hidraulike janë përparësi

 

Preferojmë që të jeni bashkëpunues dhe të keni aftësi për krijimin, mbajtjen dhe zhvillimin e kontakteve brenda ambientit të punës dhe jashtë saj. Duhe të jeni i aftë të gjeni zgjidhje kreative. Preferohet përvojë pune në fushën specifike por nuk është e domosdoshme. Kandidati duhet të njohë gjuhën angleze.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 812 herë

#Marketing