Kanadaja vazhdon të kërkojë punëtorë të kualifikuar edhe në vitin 2018, nuk ndryshon numrin e emigrantëve që do të pranohen

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanadë
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2882
Data e publikimit 22 Jan 2018 - 21:00
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Qeveria kanadeze nga janari i vitit 2015 filloi aplikimin e sietemit Express Entry (EE) që do t’ju mundësojnë punëdhënësve sa më shpejtë t’i plotësojnë vendet e punës me punëtorë të kualifikuar.

Express Entry (EE) paraqet një ndryshim të sistemit të migrimit në të cilin kanadezët u angazhuan rreth 18 muaj. Viza e quajtur Express Entry do ta zëvendësojë atë që dikur quhej Expression of Interest dhe është mënyra më e re që Kanadaja t’i selektojë emigrantët në bazë të aftësive dhe njohurive që i identifikojnë qeveria dhe punëdhënësit. Viza Express Entry ofron mundësi edhe për qëndrim afatgjatë në Kanada, sic e ka dëshmuar dhe praktika.

Ministri i Emigracionit, Chris Alexander, ka thënë se punëdhënësit kanadezë mund t’i sjellin punëtorët me mundësinë që të qëndrojnë në Kanada.

Kjo ofertë ka 83 aplikues dhe është shikuar 4,527 herë

#Marketing