Kanadaja kërkon rreth 1 milion migrantë në tre vitet e ardhshme

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanada
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7721
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 18:54
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kanadaja, një shtet i përbërë nga  37 milion njerëz dëshiron që të integrojë rreth 1 milion migrantë deri në vitin 2021.

“Duke iu falënderuar të posaardhurve që i kemi mirëpritur gjatë historisë, Kanadaj sot është shndërruar në një shtet të zhvilluar” – deklaroi ministri i migrimit dhe refugjatëve Ahmed Husein.

Migrantët dhe pasardhësit e tyre kanë dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në këtë vend, dhe e ardhmja është jo ndryshe përpos integrimit të më shumë migrantëve.

Ministri Husein, tani mbi 40 vjec ishte migrant nga Somalia. Ai migroi në Kanada kur ishte 16 vjec.

Kanadaj është e zotuar që të sjellë brenda tre viteve rreth 1 milion migrantë brenda vendit. Kjo i bie të integrohen rreth 350,000 migrantë cdo vit që është 1% e shumës totale të popullsisë në Kanada.

“Kanadaja është lider botëror në menaxhimin e migrimit dhe ka një program migrimi që nuk ka parime diskriminimi, ku njerëzit nuk dallohen për shkak të kombësisë, nacionalitetit, religjionit dhe racës” – shtoi ministri Husein.

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 567 herë