Italia kërkon 17,000 punëtorë sezonal. Si mund të zgjidhen shqipëtarët? Kushtet dhe kriteret!

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IT, Itali
Data e skadimit 30 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4158
Data e publikimit 29 Dec 2018 - 01:24
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Rajoni i Italisë është i përshtatshëm për kultivimin e kulturave të ndryshme bujqësore. Italia njihet si një prodhues i pasur i verërave dhe pijeve alkoolike. Gjatë sezonave të pushimit ky sektor ekonomik ndonëse ka nevoja dhe kërkesa prodhimi ka një ulje për shkak të pushimeve vjetore.

Kjo është një prej shkaqëvë të cilave prodhuesit e verërave kanë marrë masa për ndryshimin e gjendjes në këtë kontekst.

Për sezonën e verës së vitit 2019 Italia pretendon të punësojë rreth 17,000 persona në këtë sektor ekonomik. Sipas kushteve demografike gjasat për punësim janë të mira për shqipëtarët.

Përparësi kanë individët që kanë punuar dhe punojnë në vreshtari sidomos njohësit e kultivimit të rrushit. Personat që janë mjeshtër të rakisë, verës së kuqe kanë përparësi ndër kompanitë italianë për punësim.

Kriteret kryesore janë që individët:

  • Të kenë të kryer shkollimin e mesëm së paku
  • Të kenë përvojë paraprake pune

 

Individët do rekrutohen përmes PUNSOHU EU që shërben si agjension rekrutimi dhe agjension ndërmjetësues në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Kjo ofertë ka 17 aplikues dhe është shikuar 3,667 herë

#Marketing