Gjermania – ky vend mjaft i popullarizuar për profesionst dhe ekspert

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 25 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7396
Data e publikimit 25 Jul 2019 - 01:25
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Zyra Federale e anisë për Migrimin dhe Refugjatët deklaron se rreth 27,000 EU BLUE CARD janë lëshuar për migrantë që vijnë nga vendet jo anëtare të BE në vitin 2018.

Zyra Federale për Migrimin dhe Refugjatët (BAMF) të Martën prezantoi një shifër të re të migrantëve të kualifikuar, nga vendet e treta të zhvendosur në këtë vend. BAMF deklaroi se ania lëshoi rreth 27,000 EU BLUE CARD në vitin 2018, rreth 25,4% më shumë se vitin 2017, dhe vitet tjera më parë.

Në vitin 2017, 85% e EU BLUE CARD janë lëshuar nga ania, e cila ka shpërndarë rreth 104,000 EU BLUE CARD që kur kjo e fundit u prezantua në vitin 2012.

42,3% e këtyre migrantëve të cilat kanë fituar EU BLUE CARD në vitin 2018, asnjëherë më parë nuk kanë qenë në ani, ndërkaq 57,8% migrantë e vazhduan statusin e tyre të qëndrimit.

Individët që u lëshohet EU BLUE CARD duhet të kenë së paku të përfunduar nivelin universitar dhe të kenë një ofertë pune me pagesë prej €53,600 në vit. Ata që punojnë si mjekë, inxhinierë dhe shkencëtarë duhet të kenë siguri mbi pagën në shumën prej €41,808.

EU BLUE CARD u ofron individëve të drejtën e përkohshme të qëndrimit, duke plotësuar kështu edhe nevojat e punëdhënësve për fuqi punëtore. Megjthatë shumica prej bartësve të EU BLUE CARD janë të vendosur që t’a qëndrojnë në ani.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 1,290 herë

#Marketing