Gjermania kërkon të punësojë zanatlinjë. Pagat tepër të favorshme!

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10015
Data e publikimit 23 Dec 2019 - 03:10
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Shumë vende kur shpallin ofertën e punësimit të personave jashtë kufinjëve të vet, sqarojnë profesionistët dhe kushtet që duhet të plotësohen për t’u cilësuar një person si kandidat potencial. Këto kushte sidomos mbi edukimin dhe përvojën e punës janë statike dhe duhet të plotësohen medoemos që të supozohet suksesi i një kandidati.

Mirëpo sado që të jetë niveli i lartë i edukimit dhe përvoja profesionale, disa vende si Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia, kanë edhe individë të tjerë që mbase nuk kane përfunduar edukimin e lartë për një fushë, janë super profesionalë në aspektin praktik. Janë këta persona që në gjuhën e përditshme i emertojmë si mjeshtër.

Pse për vendet në zhvillim punësimi i këtyre personave është një avantazh? Fillimisht ata sjellin në një kompani një përvojë të pasur profesionale, disa edhe përvojën e disa brezave (kur flasim për zanatlinjë që e trashëgojnë profesionin nga brezi në brez), së dyti këta janë të talentuar në aspektin praktik.

Duke marrë parasysh këto rrethana këtyre personave shumë kompani janë në gjendje që t’i ofrojnë trajnime shtesë, që t’i zhvillojë aftësitë e tyre para se t’i punësojnë, trajnime këto që do vënë në pah shkathtësitë e kandidatëve dhe parashikojnë suksesin e tyre në tregun e punës.

Gjermania është shteti që ka nevojë për kuadro të tilla pune duke ofruar kushte të favorshme pune me paga të kënaqshme.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 4,005 herë

#Marketing