Gjermania kërkon punëtorë nga Ballkani, kushtet që duhet të plotësoni

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 9 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3563
Data e publikimit 20 Oct 2018 - 12:33
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Gjermania është në kërkim për punëtorë të huaj. Deri te puna në Gjermani është shumë lehtë të arrihet.Kushtet janë: E gjitha që kërkohet është edukimi profesional, përvoja e punës dhe ajo kryesorja, dëshira për punë. Lista e profesioneve që po kërkohet është në rritje e sipër, por më së shumti po kërkohen nga ana mjekësore.

Ndërsa për një periudhë të shkurtër pune do të ketë edhe për inxhiniera kompjuterik dhe për matematikanë. Përveç këtyre në Gjermani kërkohen edhe kujdestare. Shanse të mëdha për punë kanë edhe njohësit e zanateve.

Ky është një rast i shkëlqyer për ballkanasit, sepse puna që ata e bëjnë brenda territoreve ballkanike, në Gjermani do t’u paguhet shumë më mirë,

Për shkak të mungesës së fuqisë punëtore të kualifikuar, Gjermania çdo vit humb miliarda euro, ndërsa qeveria gjermane ofron një numër të përfitimeve për punonjësit nga jashtë me arsim të lartë.

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 36 aplikues dhe është shikuar 10,823 herë

#Marketing