Gjermania kërkon punëtorë nga Ballkani, ka vetëm një kusht

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 21 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2842
Data e publikimit 2 Aug 2018 - 14:12
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Punsohu.eu tashmë me përvojë disavjeçare në tregun e punësimit ofron efikasitet sa i përket procesimit të dokumentacionit për punësim jashtë vendit.

Mbase pyesni veten si mund t’iu ndihmojmë ne? Pasi që ju aplikoni, ne menjëherë fokusohemi në gjetjen e vendit të lirë të punës për ju. Dokumentacioni juaj dërgohet në portalin e punës së bashku me CV tuaj në pritje të përgjigjes nga ana e kompanisë. Pas dorëzimit të aplikacionit fillestar brenda tre muajsh lëshohet kontrata e punës nga ana e kompanisë.

Çka jemi duke iu ofruar ne juve në këtë rast? Ne bëjmë procesimin e aplikacionit tuaj në mënyrë të saktë dhe efikase duke iu ofruar lehtësi procedurale. Pas pranimit të kontratës nga ana e kompanisë ne iu ofrojmë edhe përgatitjen e dokumentacionit për lejen e punës.

Me këto lehtësira procedurale ju mund të përfitoni nga ne duke i shpëtuar burokracisë, duke shpenzuar kohë në përgatitjen e dokumenteve, si dhe evitoni gabimet (duke marrë parasysh se nëse aplikacioni juaj nuk është i kompletuar procedura mund të ri-filloj nga fillimi).

Ne iu ofrojmë këtë shërbim me një kosto mjaft të ulët. Në saje të shërbimit tonë mund të fitoni kontratë pune 1-3 vjeçare në Gjermani.

Kjo ofertë ka 38 aplikues dhe është shikuar 14,248 herë

#Marketing