Gjermania kërkon 46,000 punëtorë. Ja profesionet dhe si duhet të aplikoni

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 30 Sep 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4157
Data e publikimit 29 Dec 2018 - 01:20
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Gjermania është një prej shteteve që pranon numër të madh migrantësh cdo vjet. Është shembull i diversitetit kulturor. Shumica e shtetasve të vendeve të cilat nuk janë pjesë e BE do zgjidhnin Gjermaninë si vendin ku do zhvendoseshin për shkak të kulturës, jetës sociale, diversitetit kulturor dhe kushteve të punës.

Me një qasje të butë ndaj punësimit të profesionistëve të huaj Gjermania ka krijuar një reputacion mjaft pozitiv.

Në vitin 2019 raportet flasin se Gjermania ka për synim që të punësojë profesionistë dhe ekspertë të huaj në sektorë të ndryshëm.

Profesionet ku priten të punësohën individët janë:

  1. Mjekë (të fushave të ndryshme)
  2. Infermier/e dhe asistues medicinal
  3. Saldues
  4. Muratorë
  5. Punëtorë ndihmës në ndërtimtari
  6. Lyerës
  7. Mekanikë dhe automekanike
  8. Dhe fusha të tjera të ngjashme.

 

Procesi i aplikimit është kompleks kur flitet për punësimin ndërkombëtar, sidomos të shtetasve jashtë BE. Zakonisht kompanitë Gjermane bëjnë shpalljen e vendit të lirë të punës në ëebfaqe dhe portale të ndryshme. Mundësia tjetër është kur ndonjë kompani ka bashkëpunim me ndonjë agjension rekrutues në vendin përkatës që shërben si palë ndërmjertësuese.

Për eskpertët dhe profesionistët shqipfolës nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi adresa e vetme dhe më precize është PUNSOHU EU.

Kjo ofertë ka 51 aplikues dhe është shikuar 12,480 herë

#Marketing