Dy hapat për të fituar një vend pune të rregullt në Gjermani

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3579
Data e publikimit 30 May 2018 - 02:35
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Suksesi vazhdon! Punsohu si një agjension rekrutues tashmë ka dëshmuar për vite me rradhë suksesin e saj në fushën e rekrutimit të burimeve njerëzore.

Çdo vit ne vijmë me shërbime të reja, staf të ri, procedura më efikase aplikimi dhe reduktim burokracie.

Administrata jonë tashmë është e reformuar plotësisht. Ajo është e gatshme të ofrojë efikasitet, profesionalizëm dhe përpikshmëri sa i përket shërbimeve tona.

Duke qenë në çdo hap para konkurrencës në treg, ne kemi bashkëpunëtorë nga mbarë Evropa. Për këtë iu kemi ofruar klientëve tanë potencial qasje në të dhëna.

Si një agjension rekrutues ne jemi tê përgjegjshëm ndaj të dhënave personale të klientëve tanë.  Ndaj punonjësve zhvillohet një monitorim rigoroz i respektimit të ligjit gjatë procesimit të lëndëve.

Bashkëpunëtorët tanë gjithashtu ofrojnë të dhëna të mjaftueshme të cilat e vënë në pah kredibilitetin tonë si kompani.

Punsohu është e vetmja kompani vendore rekrutuese e cila i qëndron pranë klientëve jo vetëm në përpunimin e kërkesës për punësim dhe procesimin e lëndës së plotë tek kompanitë ndërkombëtare, mirëpo ne iu asistojmë edhe në procesin e pajisjes më leje pune duke iu kursyer kështu nga çfarëdo ngatërrese në këtë drejtim. Punonjësit tanë kanë përvojë në procesimin e kërkesës suaj për leje pune në ambasadat e shteteve të ndryshme.

Ekziston një mori faktorësh se pse një individ duhet të zgjedhë Punsohu si mënyrë për të procesuar aplikimin për punësim jashtë vendit. Këta faktorë mund të jenë faktorë determinues në formimin tuaj drejt së ardhmes dhe karrierës suaj.

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

 

Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 42,064 herë

#Marketing