Doni të punoni në Francë? Ja 12 këshilla se s’i ta arrini këtë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FR, Francë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7715
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:52
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

A keni arritur në Francë? A mendoni të filloni jetën këtu? Nëse po, atëherë ky artikull mund të jetë i dobishëm për ju. Franca konsiderohet si një ndër vendet më të bukura në botë. Është e mrrekullueshme, ka një jetë nate të mahnitshme dhe mundësi punësimi për ata që vërtetë dëshirojnë të punojnë. Nëse dëshironi një vend të mirë pune, duhet të jeni i durueshëm. Nëse kërkoni për një vend pune në Francë ky postim është i dobishëm për ju. Në këtë artikull në kemi selektuar rreth 12 pika që do iu ndihmojnë të gjeni një vend pune në Francë.

 1. Mësoni gjuhën frënge
 2. Mësoni kulturën dhe traditat frënge
 3. Gjithnjë kërkoni të dhëna për ofertat e reja të punës
 4. Mundoheni të jeni më fleksibil
 5. Përpiloni Cv sikur francezët
 6. Kërkoni për punë në të gjitha vendet e mundshme
 7. Jini miqësor, por me takt
 8. Mos harroni të bëni detyrat tuaja të shtëpisë
 9. Krijoni kontakte rregullisht
 10. Shikoni rivalët tuaj
 11. Keni durim
 12. Bëni gati të gjithë dokumentacionin tuaj
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 567 herë

#Marketing