Dhjetë këshilla si të gjeni një vend pune në Francë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FR, Francë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7712
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:43
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Mund të shkoni në Francë për të gjetur një jetë më të mirë, apo edhe për të bërë ëndrrat tuaja realitet. Të mësosh rreth kulturës Franceze mund të jetë ëndërr e juaj, që mund të përfshijë edhe mësimin e gjuhës Frënge. Cilado që është arsyeja shumë të huaj vijnë cdo vit në Francë për të gjetur një jetë më të re.

Përderisa vini ne Francë ju duhet të jeni të pasur nëse nuk do synoni të gjeni një vend pune.

Në këtë kontekst ne kemi përpiluar një seri pikash që do iu ndihmojnë të gjeni një vend pune në Francë. Kjo seri këshillash nuk është absolute prandaj merrni parasysh udhëime nga cdo burim i mundshëm që keni.

  1. Mësoni gjuhën Frënge
  2. Jini fleksibil
  3. Përpiloni Cv në stilin frëng
  4. Mësoni se ku të kërkoni për vendet e reja të punës
  5. Mos u tregoni shumë të afërt nëse takoheni më pronarët e kompanive
  6. Krijoni kontakte
  7. Vëzhgoni konkurrentët tuaj
  8. Bëni detyrat tuaja të shtëpisë
  9. Bëni gati dokumentacionin tuaj
  10. Jini i durueshëm
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 48 herë

#Marketing